Noutati :


Aliens Vs Predator - Requiem online gratis tradus / Filme online Subtitrate

Aliens Vs Predator - Requiem online

Filmul Aliens Vs Predator - Requiem online subtitrat gratis in limba romana fara intrerupere - Filme Online HD -  Aliens Vs Predator online gratis - Filme online 2007

Descriere: Aliens Vs Predator - Requiem online  HD
În judeţul Gunnison, o nava spatiala prăbuşit în pădure aduc un străin puternic hibrid a găzduit în interiorul Predator pilot. Un nivel local, de prieteni Benson, şi fiul său, Sam, sunt de vânătoare în pădure şi martor accident, dar sunt urmărit şi ucişi de Alien. Între timp, alte terenuri Predator la faţa locului care caută şi distruge Alien dovada de prezenţa lor pe Pamant. Locuitorii orasului se afla în mijlocul unui câmp de luptă între cele două creaturi extraterestre mortale, şi mic grup de supravietuitori împarte între conducerea Sheriff Morales Eddie şi Dallas băiat rău, Howard. Ambele au opinii diferite despre cele mai bune mijloace de a scăpa de iubirea beings.I filme B, dar îmi place să fie conştienţi de la început că mă uitam unul. Eu nu pot să cred că cineva ar putea strica un film despre Aliens si Predators aşa de rău. Cetăţenii străini şi Predator sunt minunat. Acest film a făcut o glumă mare din ele. Creatorii nu a luat în serios acest film, la toate. Sunt throughly dezamagit in modul in care labagii Strauss manipulate acest film. Ei au făcut o bătaie de joc de caractere uimitoare. Este ca si cum acestea au fost încercarea de a fi serios la început, apoi scriitorii lor am ridicat şi-a dat. Aproape nimic nu a fost continuă, personajele principale au fost groaznic şi nu erau străini sau Predators. Sunt atât de ridicol de trist ca nimeni nu ia Alien şi Predators mai serios. Aceste personaje sunt icoane ale culturii pop americane şi creatorii de acest film nu au prezentat nici în ceea ce priveşte filmele originale. Ele nu ar trebui să li se permită să numerar pe numele de filmele anterioare şi ar trebui să fie ruşine de themselves.Aliens vs Predator 2 e continuarea productiei de succes DIN 2004, cele raportor creaturi Mai mult decat dezgustatoare confruntandu-SE DIN Nou, avand grija sa dezlantuiasca iadul din jur. Campul de batalie e desigur Pamantul.In Timpul unei misiuni de recunoastere, o Nava apartinand predatorilor SE prabuseste Intr-ONU DIN MUNICIPIUL regiunea Colorado. Desigur ca Aliensii aflati la bord profita de ocazie si evadeaza, neuitand sa omoare Toti predatorii de pe Nava. Insa Spre ghinionul Lor unul supravietuieste.Astfel Vanatoarea incepe, Predatorul CE o supravietuit primind misiunea sa elimine TOATE creaturile CE au evadat, including Predalien-ul CE o si aparut in prima parte.In TOT TIMP Interkultureller Austausch www.grenzenlos.or.at, oamenii sunt prinsi la Mijloc, suferind pierdere Dupa pierdere. Totusi exista si Obiectiv ONU în Tabăra umana, Acela de un restrange pe pisica posibil Zona de Efect un Aliensilor.
Dupa vizionarea filmului Aliens Vs Predator - Requiem online subtitrat hd ,va rugam sa lasa-ti un comentariu cu parerea dvs despre acest film .

Aliens Vs Predator - Requiem online
Trailer HD: Filme online gratis subtitrate in limba romana
Share this article :