Noutati :


Rush Hour 3 online subtitrat gratis / Filme online HD

Rush Hour 3 online subtitrat 

Filmul Ora de varf 3 online subtitrat gratis in limba romana fara intrerupere - Filme online HD-  Rush Hour 3 online 2007

Descriere: Rush Hour online Gratis
Am crezut că acest film a fost de fapt bine. A fost tot ce am ca acesta să fie exceptate, amuzant şi are acţiune. Nu ştiu de ce oamenii sunt plină de ură, dar glumele, cred ar fi spus că am fost făcut înainte. Oricum publicul întreg a fost ras în teatru am mers prea. Ea merită să fie gândurile watched.Jackie Chan au fost prea rece, nu în comparaţie cu alte filme care le-a facut, dar pentru un film ca acesta ele sunt considerabil bune. Am crezut că povestea a fost destul de bază, deşi, dar nu am mers într-un film epic cu exceptia ca Lord of the Rings, Star Wars, etc.I a mers să râdă şi am făcut, şi Chris Tucker face doar cam acelaşi lucru ca şi anterior film. Dar nu este ca de ce ne place Rush Hour? Dupa o tentativa de asasinat pe ambasadorul Han, Lee şi Carter Inspector detectiv sunt din nou în acţiune, deoarece merge la Paris pentru a proteja o femeie franceză, cu cunoştinţe de liderii Triadele de secrete. Lee detine, de asemenea, întâlniri secrete cu o autoritate a Organizaţiei Naţiunilor Unite, dar luptele sale cu caracter personal, cu un geniu criminal numit Kenji chinez, care se dovedeşte că aceasta este a lui Lee lung-a pierdut ... frate. Dar cursa lor îi va lua în oraş, de la adâncimi de la Paris subterane la înălţimi impresionante de Turnul Eiffel, aşa cum se lupta pentru a fugi de criminali cele mai mortale şi de a salva day.Cea Mai Noua misiune o inspectorul sef de politie DIN Hong Kong Lee (Jackie Chan) ESTE SA-L escorteze si sa-l apere pe ambasadorul Han intrucat sunt de Ro o dezvaluire importanta la Los Angeles. In marturia acestuia, SE asteapta ca Han sa dezvaluie lucruri importante Despre Cel mai mare sindicat al crimei DIN Lume, Triadele chinezesti. Dar pe drum, acesta ESTE impuscat si omorat Aproape. Intre TIMP, fostul Detectiv James Carter (Chris Tucker), îngrijire recent o Fost degradat la rangul de politist RUTIER, SE intampla sa asculte readioul în momentul producerii tragediei. Se Duce Repede La Scena crimei for o da o mana de ajutor, Dar în Schimb SE amesteca in urmarirea faptasilor. Hotarat sa-si recastige statutul de Detectiv, fata DIN Nou Echipa cu Lee for o da de Urma asasinilor.
Dupa vizionarea filmului Rush Hour 3 online subtitrat hd ,va rugam sa lasa-ti un comentariu cu parerea dvs despre acest film .

Rush Hour 3 online subtitrat

Trailer HD: Filme online Gratis
Share this article :