Noutati :


Step Up: Revolution online gratis subtitrat hd / Filme Noi

Step Up: Revolution online subtitrat

Vizioneaza filmul Step Up 4 online subtitrat in romana fara intreruperi-Filme Noi 2012 Online HD-Filmul Step Up 4 2012 online tradus in romana 

 Descriere: Step Up: Revolution 2012 online hd 

 Emily (Kathryn McCormick), fiica unui om de afaceri bogat, ajunge în Miami, cu aspiraţii de a deveni un dansator profesionist, dar în curând se încadrează în dragoste cu Sean (Ryan Guzman), un tanar care conduce o echipa de dans din elaborat, de vârf Flash mafioti.Echipajului, numit MOB, se străduieşte să câştige un concurs pentru o oportunitate majoră de sponsorizare, dar curând tatăl lui Emily ameninţă să dezvolte cartierul MOB istoric şi deplasa mii de oameni. Emily trebuie sa se ​​uneasca cu Sean şi MOB pentru a transforma mafioti lor de performanţă în mafioti de protest, şi riscul de a pierde visele lor de a lupta pentru o cauza mare.

 Daca ai vizionat filmul Step Up 4 gratis subtitrat pe site-ul xFilmeSubtitrateOnlone.com atunci scrie un comentariu cu impresiile tale despre acest film din categoria : Filme Online 2012. Vizionare placuta de Filme Noi Online.
Step Up: Revolution online gratis

TRAILER HD - Filme NOI
Share this article :