Noutati :


Sparkle online subtitrat gratis in limba romana/ Filme Noi Online

Sparkle online subtitrat

Vizioneaza Filmul Sparkle online 2012 gratis subtitrat in limba romana fara intrerupere tradus online cu subtitrare inclusa - Filme Noi Online

Descriere: Sparkle online HD
Trebuie să spun că mi-a plăcut această versiune a Sparkle mai bine decât originalul și mă bucur că siguranta au schimbat povestea un pic. Acest film este foarte previzibil, dar nu-mi păsa. Cred că distributie care a fost asamblat pentru acest film a făcut o treabă excelentă. Trebuie să recunosc că motivul meu principal pentru a merge pentru a vedea acest film a fost pentru că am vrut să văd Whitney Houston, în interpretarea ei cântec de lebădă. Whitney (Emma) a făcut o treabă remarcabilă în acest film și trebuie să recunosc că, atunci când ea a cântat am primit un pic (bine, o mulțime) sufocat sus. Nu doar pentru că ea a fost cantat, dar pentru că am realizat cât de mult i-am ratat. Scânteile Jordan (Sparkle) a fost făcut pentru acest rol. Cu aceasta fiind debutul in film, sunt sigur că vom vedea o mulțime de mai Iordaniei pe ecran. Carmen Ejogo (sora) a furat aproape spectacol, împreună cu Mike Epps (Satin). Ambele au fost captivant și, deși știai de la început în cazul în care această relație a fost poziție, nu a contat pentru că ai vrut să-l văd juca. Când Michael Beach (Apoc. Bryce), au lovit ecranul, mă uitam la el și am știut că l-am văzut pe ecran înainte, dar eu nu am putut să-l puneți. Oricine a făcut lui make-up făcut o treabă bună naibii. Tika Sumpter (Dolores) a parcurs un drum lung de la zilele ei de pe săpun de televiziune One Life to Live. Ea este "la pământ" sora grămadă și demonstrează că, prin care au stabilit obiective clare și un puternic sentiment de sine. Derek Luke (Stix) este manager de grup și interesul Sparkle de dragoste a lui, care este doar încearcă să facă ceea ce trebuie. Eu nu am să spun că au existat unele faux pas în film. Au fost momente pe care grupul a fost cântând, fără microfoane și rochia jumătate goală n-ar fi fost acceptabil în acest timp (nu cred). Apropo, nu a existat o femeie stau în rândul meu, care a fost cântând împreună cu toate piesele pe care le amintea (am fost de cracare în sus). Nu cred că acest lucru va fi filmul de ani? Nu, dar cred că directorul Salim Akil a făcut o treabă destul de bun pentru a justifica prețul unui bilet. Un ultim lucru, am fost, de asemenea, sufocat din nou atunci când Iordania cântat la încheierea filmului. Eu voi fi descărcarea asta. Dau acest light.Set film de verde în anii 1960, trei surori fată de grup formă și, în curând să devină senzații Motown, dar faima devine o provocare ca familia unită începe să se destrame.
Dupa vizionarea Filmului Sparkle online subtitrat gratis va rugam sa lasa-ti un comentariu cu parerea dvs despre acest film .
Sparkle online [server 1]
Sparkle online subtitrat [server 2]

Trailer HD : Filme Online Gratis
Share this article :