Noutati :


What to Expect When You're Expecting online subtitrat gratis / Filme Noi

What to Expect When You're Expecting online

Vezi filmul What to Expect When You're Expecting online subtitrat 2012 gratis tradus in limba romana fara intrerupere - Filme Online Gratis

Descriere: What to Expect When You're Expecting online HD
Inspirat de bestseller New York perene Times cu același nume, ce sa se astepte atunci când ești SPERÂND este o comedie hilar și sincere pe marele ecran de aproximativ cinci cupluri ale căror vieți sunt legate între ele întoarse cu susul în jos de provocările iminente părinte. Peste luna cu privire la întemeierea unei familii, TV guru de fitness si dans Jules arată stele Evan află că lor de mare cifră octanică viața vedetelor nu au nici o șansă împotriva cererilor surpriză de sarcină. Baby-nebun autor și Wendy avocat devine un gust de ea consiliere propria mama militant atunci când hormonii de sarcina fac ravagii în corpul ei, în timp ce soțul lui Wendy, Gary, se luptă să nu fie mai prejos de competitivă a acestuia alfa-Tata, care asteapta gemeni cu soția sa mult mai trofeu tineri , Skyler. Fotograf Holly este pregătit să călătorească globul pentru a adopta un copil, dar soțul ei, Alex, nu este atât de sigur, și încearcă să liniștească panica sa de a participa la o "tipi" grup de sprijin pentru ... Pentru a fi complet sincer ma asteptam (rau joc de cuvinte), ceva mult mai rău: aceasta este una dintre acele comedii ansamblu medii în cazul în care, ca întotdeauna câteva dintre poveștile și unele dintre personajele sunt mai mult succes decât altele, dar în final ei sunt atât de mulți dintre ei că, dacă sunteți un părinte sau se pregatesc sa fie una, sunteți obligat să găsească ceva să-mi placă ... Altele decât că, aceasta este tot pură din clasa de mijloc la Hollywood, destul de neted, cu inima ușoară, dar cu suficiente dulce-acru momente pentru a face sa simti ca de fapt e despre ceva. Evident, la sfârșitul zilei totul este destul de forgettable, și este de fapt o mare rușine, pentru că talentul care acționează un arătată aici este impresionant (surprinzator chiar si Jennifer Lopez vitrine o performanță nuanțată, spre deosebire de mult ne-am mai văzut înainte), atât conducerea și editarea sunt potențial destul de priceput la a face ceea ce fac ei și câteva momente bune aici și acolo a vă oferi o bucatica mica din ceea ce ar putea avea probleme been.The principală este că filmul nu este doar amuzant suficient pentru a putea fi pe plac mulțimii și pierderi se printre subplots prea multe, dintre care unele sunt departe de subiectul principal, pentru a putea deveni un clasic (secvența de golf coș Chase este unul dintre punctele cele mai mici și unfunny și secvențele de grup tatălui, în ciuda Chris Rock, sunt doar prea indulgent, peste), de sus și lung. Cu toate acestea fiind spuse toate acestea, trebuie să mărturisesc, chiar dacă am râs foarte puțin, m-am trezit mutat-o ​​de câteva ori: oh draga, într-adevăr trebuie să fie hormoni (cred ca se numește sarcina simpatic).
Dupa vizionarea Filmului Ce sa va asteptati Când vă așteptați online subtitrat gratis va rugam sa lasa-ti un comentariu cu parerea dvs despre acest film .
-What to Expect When You're Expecting Online subtitrat


Trailer What to Expect When You're Expecting 2012

Share this article :